توان کششی کابل فیبر نوری
توان کششی کابل فیبر نوری، کابلهای فیبر نوری به دلیل وزن سبک تر و انعطافپذیری مناسب تر، آسانتر از همتایان مسی خود نصب میشوند. توان کششی، از جمله مشخصات کلیدی و حیاتی جهت نصب کابل فیبر نوری به شمار می آید. برنامه ریزی دقیق فرایند نصب تضمین می نماید که از مشخصات فراتر نرود. حداقل شعاع خمش و حداکثر توان کششی مجاز کابل در حین و بعد از نصب متفاوت است. افزایش کشش کابل باعث افزایش افت بازگشتی، افزایش افت غیرقابل بازگشتی و در نهایت ترک خوردن فیبر می شود. بایستی در هر دو مورد دقت شود که از حد تعیین شده تجاوز نشود.
توان کششی کابل فیبر نوری
کابل فیبر نوری به طرز شگفت آوری مستحکم، بادوام و انعطاف پذیر است. با این حال، چندین روش برتر بایستی جهت اطمینان از نصب موفق کابل دنبال گردد. اکثر کابلهای فیبر نوری به لطف نخ کولار یا آرامید داخلی، که به عنوان عضو استحکام شناخته میشود، توان کششی 100 تا 200 پوند معادل 450 تا 900 نیوتن را دارا می باشند.
رایج ترین اشتباهی که تکنسین ها هنگام کشیدن فیبر نوری مرتکب می شوند، ناتوانی در تقویت و بکارگیری عضو استحکامی است. بسیاری از نصاب ها فیبر را از ژاکت بیرونی می کشند که مستعد کشش، پارگی و در نهایت شکستن است. دیدن ژاکت کابلی که به طور نامناسب کشیده شده است، به دلیل فشار وارد شده به ژاکت بیرونی، چندین متر کشیده می شود، و یک ژاکت کشیده پایان مطمئنی ایجاد نمی نماید و در نتیجه فیبر داخل را به خطر می اندازد. کابلهای فضاهای بیرونی Outdoor عموما دارای طراحی لوز تیوب می باشند که ساختار پیچیدهتری را نسبت به کابلهای داخلی دارا می باشند. کابل های داخلی معمولاً ساختار تایت بافر دارند. کابل های فیبر نوری همیشه بایستی توسط الیاف نخ تقویت شده در داخل ژاکت بیرونی کشیده شوند. این عضو استحکامی را می توان با برداشتن بخش کوچکی از ژاکت با یک استریپر سه سوراخ در معرض دید قرار داد.
هنگامی که الیاف نخی یا کولار در معرض دید قرار گرفت، می توان نخ را در داخل یک کابل کشی حلقه ای قرار داد و جهت امنیت آن را با نوار چسب محکم نمود و یا گره زد.
اطلاعات بیشتر (لینک های مرتبط):
- کابل فیبر نوری
- انتخاب کابل فیبر
- تفاوت فیبر مالتی مد و سینگل مد
- تار فیبر نوری
- کل بازتاب داخلی نور
- تولید فیبر نوری
- شعاع خمش کابل فیبر
- محاسبه افت فیبر نوری
- افت سیگنال نوری
- ساختار لوز تیوب
کابل های فیبر نوری
کابل های شبکه مسی
تجهیزات فیبر نوری
نظرات کاربران